Клинтон сè повеќе се поврзува со скандалот со педофилија : Се појавија нови информации, откриени тајни состаноциИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Поранешниот американски претседател Бил Клинтон беше на интимна вечера со Максвел во 2014 година – откако беше обвинета за регрутирање девојчиња за педофилот Џефри Епштајн, се тврди во извештајот.

Во еден бомбастичен извештај на Дејли Бист се вели дека претседателот Клинтон бил со група пријатели на вечера во Лос Анџелес, вклучително и наводната Мадам Иsислајн и нејзиниот „сопруг“.

Актерот Шон Пен бил меѓу гостите, тврди извештајот, пренесува Сан.

Максвел во моментов е во затвор во Бруклин под сомнение дека изневерил малолетни лица за Епштајн.

Од друга страна, Дејли Аствер вели дека не е јасно зошто Максвел бил на вечера, но извори велат дека таа била блиска со поранешниот претседател и неговата ќерка Челси.

Максвел, наводно, бил неколку пати гостин во Клинтонс.

Сепак, според медиумите, врската Клинтон-Максвел оди многу подалеку од таа вечера.

Александар Гераси, син на сестрата на Максвел, Изабел, работел како началник на кабинетот во Бирото за работи на Блискиот исток од мај 2011 до јуни 2012 година, додека Хилари Клинтон беше државен секретар.

Првата работа ја доби веднаш по колеџот, а некои медиуми јавуваат дека имал „посебен третман“ со Клинтонови.

На фотографијата од 2002 година се гледа како Клинтон се смешка додека 22-годишниот Шонтаи Дејвис ги масира рамената.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×