Кирби: Само Зеленски може да донесе одлука за почнување преговори со РусијаИЗВОР: КАНАЛ 5

Оваа песна влезе во историјата бидејќи за прв пат во историјата на првенствата е отпеана на три јазици: англиски, арапски и шпански.

Песната е многу ритмичка, што е и очекувано кога станува збор за вакви настани, па акцентот е на музиката, наместо на текстот, но како што напиша Билборд:

„Оваа соработка е совршен спој на талентите на Ники Минаж, Малума и Миријам Ферес. Песната е за обединување на обожавателите ширум светот и славење на различностите.

Инаку, Миријам е либанска пејачка и актерка која е многу популарна во арапските земји.

Малума е колумбиски пејач, актер и текстописец од Меделин кој е многу популарен во латинските земји. Роден е како Хуан Луис Лондоно Аријас, а многумина го знаат по песните „La Curiosidad“, „Carnaval“, „Marinero“, „La Temperatura“, а му помогна и на Елвис Креспо кој ја изведе песната „Olé Brazil“ за Купот во Бразил во 2014 година.

Секако, тука е и Ники Минаж, американска раперка чие вистинско име е Оника Тања Мараз Пети, по потекло од Тринидад. Таа пред некој ден освои награда на MTV EMA, а најпознат хит и е „Анаконда“.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×