ИСТРАЖИТЕЛИТЕ ОД ГЕРМАНИЈА ГО ЗАПОЧНАА УВИДОТ ВО ИЗГОРЕНИОТ КОВИД-ЦЕНТАР ВО ТЕТОВО

Четиричлена екипа германски истражители денеска ја започна истрагата за да се утврди причината поради која на 8 септември вечерта изби […]

The post ИСТРАЖИТЕЛИТЕ ОД ГЕРМАНИЈА ГО ЗАПОЧНАА УВИДОТ ВО ИЗГОРЕНИОТ КОВИД-ЦЕНТАР ВО ТЕТОВО appeared first on Сакам Да Кажам.