ИНФЛАЦИЈАТА ВО ГЕРМАНИЈА НАДМИНА 5% ЗА ПРВПАТ ЗА РЕЧИСИ 30 ГОДИНИ

Инфлацијата во Германија надмина 5% за првпат во изминатите 29 години. Потрошувачките цени овој месец пораснаа за 5,2% во споредба […]

The post ИНФЛАЦИЈАТА ВО ГЕРМАНИЈА НАДМИНА 5% ЗА ПРВПАТ ЗА РЕЧИСИ 30 ГОДИНИ appeared first on Сакам Да Кажам.