ИМАМЕ НОВО ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО, ВЕЛИ МИЦКОСКИ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски пред малку објави дека има ново парламентарно мнозинство, објавувајќи фотографија на Фејсбук заедно со неговиот […]

The post ИМАМЕ НОВО ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО, ВЕЛИ МИЦКОСКИ appeared first on Сакам Да Кажам.