Играчи во конфликт со Роналдо – Фокус


Младите играчи на Манчестер Јунајтед се незадоволни од напаѓачот Кристијано Роналдо. Според „Атлетик“, дел од тимот реагираше негативно на интервјуто на Португалецот, во кое тој ги критикуваше младите играчи.

Талентите на Манчестер јунајтед имаат многу подобри односи со напаѓачот Единсон Кавани и покрај тоа што Уругваецот полошо го знае англискиот во споредба со Роналдо.

Исто така, проблем за Манчестер јунајтед е и блискоста на Роналдо со сонародниците Бруно Фернандеш и Диого Далот.

ИЗВОР. ФОКУС

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×