ДВАЈЦА ПОЗИТИВНИ ИГРАЧИ НА КОВИД 19 ВО РЕДОВИТЕ НА КК РАБОТНИЧКИИЗВОР: АЛФА

Корона вирусот не го заобиколи ниту КК Работнички. Од редовите на повеќекратниот македонски првак информираа дека имаат двајца позитивни играч, еден старнец и еден домашен. Од двајцата американци во редовите на составот од Градски парк, позитивен е Демиер Питс, тој останува во изолација до два негативни теста. Тестирани биле и останатите играчи но сите имале негативен резултат. Ова е голем проблем пред стартот на новото изднаие на домашното кошаркарско првенство кој е закажан за почетокот на идниот месец. Работнички во 1.коло требаше да се соочи со градскиот ривал МЗТ Скопје.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×