ГОРИ 50 ХЕКТАРИ ДАБОВА ШУМА ПОМЕЃУ ОРЕШЕ И ПАПРАДИШТЕ НА ДАУТИЦА

Голем шумски пожар ја зафати шумата во регионот на Азот, на планината Даутица, помеѓу селата Ореше и Папрадиште. Според информациите […]

The post ГОРИ 50 ХЕКТАРИ ДАБОВА ШУМА ПОМЕЃУ ОРЕШЕ И ПАПРАДИШТЕ НА ДАУТИЦА appeared first on Сакам Да Кажам.