ВЛАДАТА ДОЗВОЛИ ДА СЕ ОТВОРАТ СКИЈАЧКИТЕ ЦЕНТРИ, ГЕРМАНИЈА, ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА ЗАБРАНУВААТ СКИЈАЊЕ ЗА ДА СПРЕЧАТ ШИРЕЊЕ НА ЗАРАЗАТА НА КОВИД-19

Владата на вчерашната седница ја дозволи работата на скијачките центри, додека меѓу земјите од Европската Унија кои имаат најразвиен зимски […]

The post ВЛАДАТА ДОЗВОЛИ ДА СЕ ОТВОРАТ СКИЈАЧКИТЕ ЦЕНТРИ, ГЕРМАНИЈА, ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА ЗАБРАНУВААТ СКИЈАЊЕ ЗА ДА СПРЕЧАТ ШИРЕЊЕ НА ЗАРАЗАТА НА КОВИД-19 appeared first on Сакам Да Кажам.