ВЕТЕР И МАГЛА

Дојдовме до дереџе лекарите да дебатираат за бекатон плочки, а тие што ги редат плочките да мудруваат за вакцини и брисеви.

The post ВЕТЕР И МАГЛА appeared first on Сакам Да Кажам.