ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПЛАНИРА ДА ГИ УКИНЕ СИТЕ РЕСТРИКЦИИ ДО 21 ЈУНИ

Велика Британија до 21 јуни планира да ги укине сите рестриктивни мерки, објави вечерва премиерот Борис Џонсон, додека земјата забрзано […]

The post ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПЛАНИРА ДА ГИ УКИНЕ СИТЕ РЕСТРИКЦИИ ДО 21 ЈУНИ appeared first on Сакам Да Кажам.