ВАКЦИНАТА НА „АСТРАЗЕНЕКА“ ДА НЕ СЕ ДАВА НА ЛИЦАТА ПОД 30 ГОДИНИ, ОНИЕ КОИ ЈА ПРИМИЛЕ ДА ЗЕМАТ И ВТОРА ДОЗА, ВЕЛИ БРИТАНСКИОТ РЕГУЛАТОР

Лицата под 30 години би требало да се вакцинираат со алтернатива на „АстраЗенека“ поради доказите кои ја поврзуваат оваа вакцина […]

The post ВАКЦИНАТА НА „АСТРАЗЕНЕКА“ ДА НЕ СЕ ДАВА НА ЛИЦАТА ПОД 30 ГОДИНИ, ОНИЕ КОИ ЈА ПРИМИЛЕ ДА ЗЕМАТ И ВТОРА ДОЗА, ВЕЛИ БРИТАНСКИОТ РЕГУЛАТОР appeared first on Сакам Да Кажам.