БУГАРИЈА БАРА ПОДДРШКА ОД ЕУ ДА НЕ СЕ ПРИЗНАВА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК

Бугарија испратила објаснувачки меморандум до земјите членки на ЕУ во кој тврди дека Македонците се проект на Тито, а македонскиот […]

The post БУГАРИЈА БАРА ПОДДРШКА ОД ЕУ ДА НЕ СЕ ПРИЗНАВА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК appeared first on Сакам Да Кажам.