БЕБЕ Е МЕЃУ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, УШТЕ 1.732 ЗАРАЗЕНИ, ОД КОИ 204 ПО ВТОРПАТ

Вкупно 13 починати од коронавирус, меѓу кои и бебе, и уште 1.732 заразени од 6.928 тестови, или 25 отсто од […]

The post БЕБЕ Е МЕЃУ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, УШТЕ 1.732 ЗАРАЗЕНИ, ОД КОИ 204 ПО ВТОРПАТ appeared first on Сакам Да Кажам.