ТУРЦИТЕ ДОДАВАТ МАСЛО НА ОГИНОТ „Ерменија е против мирот и стабилноста“ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Турските власти ја поддржуваат воената акција на Азербејџан во Нагроно-Карабах, изјави официјалниот претставник на турскиот претседател, Ибрахим Калин.

Redžep Tajip Erdogan

„Ерменија го прекрши примирјето напаѓајќи цивилни населби и уште еднаш покажа дека е против мирот и стабилноста.

„Меѓународната заедница мора веднаш да ги запре овие опасни провокации“, напиша Калин на својот профил на Твитер.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×