Славниот бразилски фудбалер доби 9 години затворска казна поради силување на девојкаИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Познатиот бразилски фудбалер Робињо доби потврда за затворска казна од девет години поради силување на девојка со албанско потекло, во Милано 2013 година.

Некогашниот фудбалер на Реал Мадрид, Манчестер Сити и Милан, бил пријавен уште во 2013 година за силување, но неговата фудбалска кариера го отежнуваше судењето.

Инаку, тој играше во различни држави, не бил апсен досега, но исто така не се појавувал ниту на закажаните рочишта во судот.

Во меѓувреме миланскиот суд донесе пресуда во негово отсуство, а следела и жалба на второстепената казна кон крајот на минатата година.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×